Langs kaiene

I denne seksjonen vil vi legge ut bilder fra medlemmene.
Tankskip fra 70-tallet

Her vil du finne et knippe norske tankskip som var i fart på 1970-tallet, fra samlingene til Dag Bakka jr

Fredrikstad ferge

Fredrikstad byferger driver tre fergeruter på Nedre Glomma: - Byfergen fra Gamlebuen via Kråkerøy og sentrum til Gressvik - Fergen Gamlebyen-Fredrikstad V (sentrum) - Ferge Selbak-Lisleby (fra april 2013)

Respons

HJer kommer bilder som brukerne har spurt etter.

Ferger i Rogaland

Kåre Haga har tatt en rundtur i Ryfylke for å sjekke ut gjenværende fergesamband. Han skriver: Om noen år blir det ikke mange fergeruter igjen. Skudesneshavn er første havn som mister sitt anløp. Fra september blir det bare Mækjarvik-Kvitsøy. Sand-Ropeid er neste samband som forsvinner. Stavanger-Tau og Lauvik Oanes er litt lenger frem i tid Så vil Mækjarvik-Kvitsøy og Rennesøy-Bokn forsvinne. Da sitter vi igjen med Finnøysambandet, Hjelmeland-Nesvik Nordfylket har Utsira og Røværruta.

Hamen til Tofte

Veteranskipet Hamen har nå funnet et hvilested ved kaien på nedlagte Tofte Cellulosefabrikk i Hurum. Hit kom skipet i august via Arendal fra Skagen, hvor det har gjennomgått en grundig eksteriør oppussing. Bilder fra Kai Fagerbakke

Supplyskip 2010-13

Av alle de bilder som over tid kommer inn til "Skipet"s redaksjon blir det bare plass til noen få på trykk. Her bringer vi noen flere, i første omgang nyere offshore-skip.